top of page

OVERZICHT

Klassikale typles
Typles privé

In 12 lessen van een uur leren de kinderen met 10 vingers typen, zonder op hun vingers te kijken. Deze lessen worden bij voorkeur op hun eigen basisschool gegeven of anders elders in de buurt (bijvoorbeeld een dorpshuis).

 

Naast de wekelijkse les moeten de kinderen ook huiswerk maken. Dit doen ze op een website en leren spelenderwijs typen.

 

Na deze lessen is het mogelijk om examen te doen. Bij het behalen van dit examen krijgt de leerling een landelijk erkend diploma.

 

Bijles en huis-
werkbegeleiding

Soms hebben kinderen moeite met een bepaald vak en wil het maar niet lukken om hier voldoendes voor te halen. Door het nog eens samen met een docent te doen, wordt het duidelijker.

 

In alle basisschoolvakken kan bijles gegeven worden. 

 

Niet alle kinderen kunnen zich concentreren in een groep of hebben extra begeleiding nodig. Dan is het fijner om gewoon thuis les te krijgen, één op één.

 

De docent komt naar uw huis toe en uw kind leert hetzelfde als bij de klassikale les. Omdat de begeleiding intensiever is, zijn er minder lessen nodig.

Dit betekent dat 10 lessen voldoende zouden zijn. In overleg kan dit aangevuld worden met extra lessen.

 

 

Leren leren

Zit uw kind uren te leren en wordt er toch een onvoldoende gehaald?

 

Vaak gaan we er van uit dat ieder kind weet hoe hij/zij moet leren, maar dit is niet vanzelfsprekend. Ook leren kun je leren.

 

Door ze tijdens het leerwerk te begeleiden en ze te leren wat belangrijk is en wat niet, kunnen ze al snel een positief resultaat krijgen. 

 

bottom of page